Soyunma Odasından Basketbol Dedikoduları, Maç Yorumları, Eleştirileri Ve İddaa Tüyoları.

12 Ocak 2011 Çarşamba

Prka Prka Prka Prka, caaanım ey Prka...


Nikola Prkacin yeniden Efes Pilsen çatısı altına gelebilir... Ama hemen Efes Pilsen olarak algılamayalım. Hırvat emektarın, o çatının önemli parçalarından biri olan Pertevniyal formasını giyeceği üzerine dedikodular var. Şu an için bu durum "ihtimal"den ibaret. Ama ilerleyen günler ne getirir bilinmez.

Bu dedikoduyu ilk duyduğumda aklıma gelen "Yav bu adam basketbolu bıraktı, herhalde gelecek vaat eden genç oyuncuların forma giydiği o yapının başına yada üstyapısında bir rol alacak" düşüncesi oldu. Beni heyecanlandırmadı da değil. Ama işin aslı Prkacin, bu görevi saha içerisinde yapacak. Geçtiğimiz sezondan bu yana eline, kolasına maçlar dışında top değmeyen Prka, basketbol zekasıyla çok önemli bir değer. Bana kalırsa gençlere çok şey aktarabilecek bir isim.

Tüm bunların yanısıra, Türk basketbolunun efsane isimlerinden Alper Yılmaz ile Prka'nın aynı takımda buluşacak olması da ayrı bir heyecan sebebi. Madem sitenin adı bokluyorum, şaka yollu olsada görevimizi tamamlayalım: Genelde takımlar gençleşme politikalı güderken bu hamle de enteresan bir espri konusu olmaz değil:)

Ama yine de Prka Prka Prka, caaanım ey Prka...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder