Soyunma Odasından Basketbol Dedikoduları, Maç Yorumları, Eleştirileri Ve İddaa Tüyoları.

15 Ocak 2011 Cumartesi

KOÇ DEDİĞİN BÖYLE OLUR!!!


     Koç Yücel Platin.Takımın bu sene bu kadar kötü gidecek,(aslında her sene böyle ama) sen suçu Ufuk Kaçar  a atıp biraz süre kazanacaksın.Neymiş efendim Ufuk ,amerikalı oyunculara, her topu atmayın arada  pas verin demiş.Sen misin bunu diyen!Ufuk takımın huzurunu kaçırıyor,yabancılarla türklerin arasını bozuyor falan deyip paketletmiş Ufuğu Renodan.Böylece kötü gidişatında sorumlusuda Ufuk olmuş.Kendilerini tebrik ediyoruz.Koç dediğin böyle olmalı ,gurbetteki garibanları ezdirmemeli.Zaten adamlar yüzyıllarca ezilmişler amerikada.
Buradan Ufuğuda kınıyoruz ,sen kimsinde kalkıp amerikalılara pas ver falan diyosun.Hem Türk pasaportun var hemde atıp tutuyosun.!!Onların babaları Amerika da takım kursa böyle oynamalarına izin vermez ama burası Türkiye.Sende git pasaportunu değiştir gel. Amerikan pasaportu al ,''Horizon Runaway ''yap adını (anlamı tam olmuyo ama olsun:)),bak bakalım ne kapılar açılıyo sanada .20 de 1 atsan süpersin hocam derler,idmana çıkmasan vayy ne profesyonel oyuncu derler.Ama Türksen ,birbuçuk senedir hiçbirşey yapmadı diye bide haber yaptırırlar arkandan.!!

1 yorum:

  1. işte turk basketbolunun hali,bu kadar tecrubeli ve kariyerli bir sporcu ancak bu kadar saygısızca ve planlı bir şekilde harcanabilir..gercekten tebrikler yucel platin..

    YanıtlaSil