Soyunma Odasından Basketbol Dedikoduları, Maç Yorumları, Eleştirileri Ve İddaa Tüyoları.

7 Ocak 2011 Cuma

Mete Babaoğlu Vestel'de mi?

                   Geçen sezon sonunda Mersin'i düşmekten kurtarmış ,bu sezon istediği başarıyı sağlayamayınca ,takımından ayrılmıştı Mete Babaoğlu .Nerden çıkacak diye bekliyodum .Nasılsa alıştık artık aynı antrenörlerin sırayla takım değiştirmelerine.5 tane antrenör var değişip duruyorlar Yılmaz Vural gibi.Sayelerinde bir sürü gereksiz amerikalı oyuncuya da  para kazandıyoruz Türkiye de.Türk oyuncuları umursamaz ,yabancı oyunculara kral muamelesi yapar  bu antrenörler.Mesela aliağada Türk oyuncular paralarını alamazken hiç sesini çıkarmayıp ,yabancılar alamadığı zaman istifa etmişti koç.Neyse dedikodulara göre Vestel'le anlaşmış  Mete Babaoğlu, iki tarafada hayırlı olsun.
                  Bakalım Vestel gerçekten olduysa orada 1 yabancı oyuncuyla takımı lige çıkarmayı becerebilecekmi Mete Koç.Belkide bu sene geçiş senesi deyip lige çıkmak için esas yatırımı seneye yaptıracaktır.

1 yorum:

  1. bu ve bunun gibi antrenorler yuzunden turk oyuncularda yabanci antrenor isiyolar cunku yabanci antrenorlerde "o turk oyuncu ondan bisey olmaz" ezikligi olmuyor

    YanıtlaSil